Napsali o nás

/storage/images/2017-05-22_23h21_34_300x387.pngSTAVEBNÍ A INVESTORSKÉ NOVINY 1/2017

Rekonstrukce nejsložitějších střech církevních a památkově chráněných objektů, provádění náročných klempířských prací a realizace fasád z kovových materiálů a prvků. Tak by se dala v krátkosti shrnout činnost pokrývačské společnosti Pario s. r. o. se sídlem v Hradci Králové.

 

Střechy-Fasády-Izolace 4/2017

Metalické materiály nacházejí stále větší oblibu v konstrukcích opláštění budov, a to jak na střechách, tak na fasádách. Dnes si představíme tři příklady realizací fasád s kovovým pláštěm, a to z produkce královéhradecké firmy Pario.

 

LETOŠNÍ VÝSTAVA STŘECHY PRAHA

LETOŠNÍ VÝSTAVA STŘECHY PRAHA SE NESLA NEJEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z OBLASTI VYRÁBĚNÝCH STŘEŠNÍCH KRYTIN, ALE PROVÁZELA JI TAKÉ ŘADA DOPROVODNÝCH AKCÍ. JEDNOU Z NICH BYL I MEMORIÁL JIŘÍHO KRMÁŠKA, VE KTERÉM SOUTĚŽÍ ODBORNÉ POKRÝVAČSKÉ FIRMY SE SVÝMI REALIZACEMI V ŘADĚ KATEGORIÍ. NELZE NEŽ KONSTATOVAT, ŽE MEMORIÁL TENTOKRÁTE ZCELA OPANOVALA SPECIALIZOVANÁ POKRÝVAČSKÁ A KLEMPÍŘSKÁ FIRMA Z HRADCE KRÁLOVÉ – PARIO S. R. O. TA SE SVÝMI REALIZACEMI TOTIŽ ZVÍTĚZILA HNED VE TŘECH KATEGORIÍCH A NESMAZATELNĚ SE TAK ZAPSALA DO HISTORIE SOUTĚŽE. A O JAKÉ STAVBY SE JEDNALO KONKRÉTNĚ?

 

FASÁDA Z MATERIÁLŮ PREFA ALUMINIUMPRODUKTE

Společnost PARIO s.r.o. se úspěšně zhostila náročné realizace fasády z materiálů Prefa Aluminiumprodukte na nové administrativní budově RAALTRANS a.s. v Hradci Králové. Fasáda je kompletně provedena z plechu, který se liší v barevném odstínu povrchové úpravy.  

 

 

Kontakt - tel. 608373535

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024